În episodul 3 al podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” încercăm să aflăm răspunsul la una din marile dileme ale turistului modern: cum călătorim prin lume astfel încât să vedem cele mai importante locuri, dar să ne și bucurăm de experiența respectivă, în același moment cu alte zeci de mii de oameni. Cu alte cuvinte, cum vizitezi plaja Maya Bay din Thailanda fără să distrugi ecosistemul sau cum vezi Veneția sau Barcelona fără să-i superi pe localnici? Pe de altă parte, ce-ar fi Tokyo fără aglomerație?

Poți asculta episodul 3 din Hotnews Podcasts: „Caia și Bejan. Călătorii” și pe SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsBreakerRadio Public.

Atunci când călătoresc, mulți oameni spun că pleacă undeva „să se deconecteze”. În realitate, o călătorie ar trebui să însemne o „reconectare” și nu o „deconectare”: o reconectare a noastră la civilizația umană, cu tot ce are ea mai bun și mai frumos, la natură, locuri, oameni.

Acesta este motivul pentru care am făcut acest podcast: încercăm să conectăm ascultătorii la locurile frumoase pe care le-am vizitat și care ne-au învățat câte ceva despre lumea în care trăim. De două ori pe lună, vă invităm să ascultați podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”.

Poți să asculți mai jos celelalte episoade:

Previous post

Bulgaria. OZN-ul comunist din inima Munților Balcani

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.