În episodul 7 al podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” încercăm să vedem câte dintre afirmațiile general răspândite despre turismul românesc („nu găsești locuri”, „este prea scump”, „nu ai ce să faci”, „nu este sigur în condiții de pandemie” etc) mai sunt adevărate.

De asemenea, vom încerca să avem și o perspectivă mai europeană asupra turismului local și încercăm să-l comparăm (acolo unde are sens) cu cel din Belgia, o țară mult mai mică și cu mult mai puține variante de petrecere a vacanței.

În plină pandemie COVID-19, televiziunile din România arată zilnic imagini cu aglomerații de oameni în vacanță, pe plaje sau terase, care par că nu respectă nicio regulă de siguranță sanitară. Cum putem totuși să ne facem vacanța în România în condiții de siguranță?

În episodul 7 din podcastul „Caia și Bejan. Călătorii” încercăm să aflăm dacă este România pregătită pentru localizarea turismului.

Toate episoadele din podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”, realizat împreună cu Hotnews, pot fi ascultate și pe SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsBreakerRadio Public.

Previous post

Redescoperă Dobrogea (II). Plaja Sulina sau cum te distanțezi mai eficient în vacanță

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.