Casele de vacanță ale oamenilor din emiratul Ras al Khaimah, aruncate prin munții Al Hajar, arată cam cum mi-au imaginat eu că vor fi casele de vacanță ale bogaților de pe Lună.

Nu sunt conectate la curent electric, au generatoare și panouri solare, iar apă primesc de la cisternele care urcă toată ziua pline și coboară goale înapoi în oraș.

Printre pietrele astea sunt acum cam 40 de grade, nu ai unde să te ascunzi de căldură, poate doar să te răcorești făcându-ți vânt cu mașinuțele pe serpentinele de la Centrul de aventură de pe Jabel Jais, cel mai înalt vârf din Emirate, la 1934 metri.

Sau te dai pe tiroliană, care cică e cea mai lungă din lume. Totuși, cred că oamenii sănătoși la cap se răcoresc pe malul oceanului, deși nici aici nu o să vezi vreodată vreun norișor deasupra capului. „Iarna plouă, câteodată, în Ras al Khaimah, maxim o oră, dar în cele mai multe cazuri 10-15 minute”.  

Mai multe despre ce poți să faci în Ras al Khaimah, poți să citești aici:

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE EMIRATUL RAS AL KHAIMAH DACĂ VREI SĂ-ȚI FACI VACANȚA ACOLO

Mai multe fotografii din munții din Ras al Khaimah, aici:

Popas în munții din Ras al Khaimah

Case de vacanță în munții din Ras al Khaimah

Plajă din Ras al Khaimah
Previous post

Tunisia. Oamenii deșertului și planeta lui Luke Skywalker din Războiul Stelelor

Next post

This is the most recent story.

1 Comment

  1. 18 august 2023 at 11:29 — Răspunde

    Casele de vacanță din Ras al Khaimah arată minunat și sunt exact cum le-am imaginat. Are oamenii norocul să se bucure de panorame uimitoare, pe malul oceanului sau în mijlocul munților. Este un loc minunat să trăiești o vacanță de neuitat!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.