Compania Wizz Air Group anunță relansarea platformei online wizztours.com prin care se pot face rezervări în peste 30.000 de hoteluri din 130 de destinații turistice. Prin intermediul acestei platforme, turiștii pot cumpăra pachete de călătorie, cazare plus transport, făcând astfel o economie de 10-15% față de achiziția separată a transportului și hotelului, după cum anunță Wizz Air într-un comunicat de presă.

 

”Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la o gamă variată de peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Indiferent de varianta de călătorie căutată, vacanță pe o perioadă mai lungă de timp, city break sau o călătorie în scop de afaceri, oricine dorește poate rezerva online călătoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air și hotelul preferat din selecția variată Wizz Tours. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

Pachetele de vacanță sunt disponibile pentru orice perioadă: vacanță de vară în Larnaca de la 1.500 de RON, city break la Roma de la 850 de RON, city break la Barcelona de la 1.500 de RON, vacanță de vară la Malta de la 1.900 de RON și city break la Lisabona de la 1.900 de RON (Preț pentru 2 persoane, vacanțele includ 7 nopți, iar city break-urile 3 nopți)” se mai arată în comunicatul Wizz Air Group.

 

 

 

 

Previous post

Promoții Qatar Airways: Bangkok-521 Euro, Bali- 615 Euro, Singapore-474 Euro

Next post

Cazul Medellin sau cum se schimbă orașele lumii. Mai puțin Bucureștiul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.