Unul dintre cele mai răspândite feluri de mâncare indiene, dar care este la fel de întâlnit şi în Africa de Est, este „curry masala cu legume”. Succesul acestei delicatese asiatice, uşor de gătit, se datorează combinaţiei de condimente numite „garam masala” (piper, cuişoare, scorţişoară, nucşoară, cardamon, chimion şi frunze de dafin). Din fericire, „garam masala” se găseşte şi în România, în hipermarketuri sau în magazinele dedicate bucătăriei asiatice.
Ce-ţi trebuie?
Cum se face?
Vremurile tulburi prin care trece acum Tunisia, după ce președintele ales Kais Saied a dizolvat…
“MAdC e și despre tine!” este o campanie de colectare a unor obiecte însoțite de…
Când începi să crești în era Schumacher versus Hakkinen, iar două decenii mai târziu vine…
Dacă vrei câteva zile de vacanță în vara lui 2021, când pandemia a trecut și…
Poate nu toate drumurile duc la Roma, dar în mod cert ar fi bine să…
Zborurile internaționale spre Maroc vor fi reluate pe 15 iunie 2021, ceea ce înseamnă că…