În această ediție a podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vom vorbi despre câteva bucătării locale celebre din această lume și vom explica dacă aceastea au sau nu vreo legătură cu ceea ce mănâncă localnicii sau sunt mai degrabă atracții turistice:
Ce este bouillabaisse-ul din Marsilia?
Cum se face cu adevărat pizza napoletană?
Este tikka masala o mâncare britanică sau indiană?
Mănâncă japonezii atât de mult sushi, așa cum cred europenii?
Vom povesti pe larg experiențele noastre cu bucătării locale și vom încerca să răspundem la toate întrebările de mai sus cu ajutorul învățăturilor maestrului bucătar Anthony Bourdain. Poftă bună!
Poți asculta episodul 4 din „Caia și Bejan. Călătorii” și pe Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Radio Public.
Atunci când călătoresc, mulți oameni spun că pleacă undeva „să se deconecteze”. În realitate, o călătorie ar trebui să însemne o „reconectare” și nu o „deconectare”: o reconectare a noastră la civilizația umană, cu tot ce are ea mai bun și mai frumos, la natură, locuri, oameni.
Acesta este motivul pentru care am făcut acest podcast: încercăm să conectăm ascultătorii la locurile frumoase pe care le-am vizitat și care ne-au învățat câte ceva despre lumea în care trăim. De două ori pe lună, vă invităm să ascultați podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”.
Vremurile tulburi prin care trece acum Tunisia, după ce președintele ales Kais Saied a dizolvat…
“MAdC e și despre tine!” este o campanie de colectare a unor obiecte însoțite de…
Când începi să crești în era Schumacher versus Hakkinen, iar două decenii mai târziu vine…
Dacă vrei câteva zile de vacanță în vara lui 2021, când pandemia a trecut și…
Poate nu toate drumurile duc la Roma, dar în mod cert ar fi bine să…
Zborurile internaționale spre Maroc vor fi reluate pe 15 iunie 2021, ceea ce înseamnă că…