În această ediție a podcastului „Caia și Bejan. Călătorii” vom vorbi despre câteva bucătării locale celebre din această lume și vom explica dacă aceastea au sau nu vreo legătură cu ceea ce mănâncă localnicii sau sunt mai degrabă atracții turistice:

Ce este bouillabaisse-ul din Marsilia?

Cum se face cu adevărat pizza napoletană?

Este tikka masala o mâncare britanică sau indiană?

Mănâncă japonezii atât de mult sushi, așa cum cred europenii?

Vom povesti pe larg experiențele noastre cu bucătării locale și vom încerca să răspundem la toate întrebările de mai sus cu ajutorul învățăturilor maestrului bucătar Anthony Bourdain. Poftă bună!

Poți asculta episodul 4 din „Caia și Bejan. Călătorii” și pe SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsBreakerRadio Public.

Atunci când călătoresc, mulți oameni spun că pleacă undeva „să se deconecteze”. În realitate, o călătorie ar trebui să însemne o „reconectare” și nu o „deconectare”: o reconectare a noastră la civilizația umană, cu tot ce are ea mai bun și mai frumos, la natură, locuri, oameni.

Acesta este motivul pentru care am făcut acest podcast: încercăm să conectăm ascultătorii la locurile frumoase pe care le-am vizitat și care ne-au învățat câte ceva despre lumea în care trăim. De două ori pe lună, vă invităm să ascultați podcastul „Caia și Bejan. Călătorii”.

Previous post

Caia și Bejan. Călătorii. Episodul 3: Turist la înghesuială

Next post

Caia și Bejan. Călătorii. Episodul 5: Turism și coronavirus

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.