Ca unul care caută în fiecare vară locuri unde să înoate, la maxim 50 de kilometri de București, vă spun că am descoperit piscina ideală. Culmea, aparține (încă) statului, nu-și face reclamă, nu are nici măcar propriul site și se află în pădurea Snagov.

Piscina Astoria Snagov 6

Complexul Astoria este fix la 35 de kilometri de Casa Presei. Intri pe DN1, apoi, după 22 de kilometri, o să vezi indicatorul către Snagov. Ca aproape orice treabă de stat, complexul stă foarte prost la capitolul promovare. Pe șosea nu vei găsi nici un panou care să te îndrume la locul cu pricina însă, din fericire, nu trebuie decât să mergi tot înainte și imediat după ce ieși din Snagov să faci la stânga. După ce intri în complex, cauți un loc de parcare, mai mergi prin pădure, pe jos, vreo 30-40 de metri și ajungi la ștrand.

6 motive pentru care mi-a plăcut la Astoria

# În primul rând, trebuie să vă spun că piscina are dimensiuni olimpice și adâncime variabilă, deci ai unde să înoți fără să fii deranjat.

# De fiecare dată când am fost acolo am găsit apa foarte curată. La intrarea în ștrand sunt afișate cantitatea de clor și PH-ul apei, înțeleg că este o prevedere legală în acest sens.

Piscina Astoria Snagov 4

# Locul este îngrijit, șezlongurile albe, toaletele publice curate.

# Clienții sunt de toate felurile, localnici din Snagov, bucureșteni, expați. În week-end poate fi aglomerație (dar nu e obligatoriu), în timpul săptămânii e foarte lejer. De fiecare dată am găsit însă șezlonguri libere. Dacă nu sunt, băieții de la piscină îți fac rost imediat de unele.

# La ștrand există un chioșc cu băuturi, oferta este destul de restrânsă, dar în complex sunt două restaurante. Meniul e cam comunist-mici, piept de pui la grătar, cartofi prăjiți etc. Repet, complexul e de stat, aparține CFR, oricum nu aveam prea multe așteptări din acest punct de vedere.

complexul astoria snagov

# Am lăsat la urmă prețul, care bate orice concurență: 30 de lei de persoană- se plătește la intrarea în complex, indiferent dacă ai venit pentru ștrand sau doar pe a face un grătar în pădure.

În concluzie, ștrandul de la Astoria este ideal pentru cei care vor un loc unde să înoate pe timpul verii, fără mari pretenții, dar în condiții mai mult decât decente. Ceilalți, în funcție de gusturi, pot încerca aici sau aici.

 

 

 

Previous post

Cum afectează Brexit călătoriile în Europa

Next post

Ofertă Wizz Air: 20% reducere pentru toate rezervările făcute astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.