Fotografii de Iulian Preda.

La început au fost cuvintele: „Vara cu Iulică” – ăsta-i titlu pentru o galerie foto. O aberație dacă stai să te gândești puțin, dar asta e, atât s-a putut, până la urma există circumstanțe atenuante, se și băuse…

Mai târziu ne-am luat în serios. Așa că am adunat pozele făcute cu prilejul primului anotimp estival în care, din cauză de pandemie, am putut redescoperi frumusețile patriei în compania celor dragi. Dar nici asta nu ne-a fost îndeajuns, căci după ce am încropit o selecție, Gabi, proprietar de blog versat, care știe nevoile publicului cititor, și-a dat seama că nu poate să urce pozele fără, măcar, să menționăm locul unde au fost făcute și n-ar fi rău nici o scurtă descriere.

Citește și: REDESCOPERĂ DOBROGEA (III). 10 FOTOGRAFII DE LA GURA PORTIȚEI CARE ARATĂ O ALTĂ IMAGINE A LITORALULUI ROMÂNESC

Ceea ce este foarte adevărat și înțeleg.

Însă există o problemă. Nu se vrea. Respectiv nu vreau gunoi în jurul meu. Drept urmare, cred că se poate recunoaște unde au fost făcute unele poze, iar dacă nu… înseamnă că nu e un loc atât de cunoscut, de unde rezultă avantaj eu, în privința gunoiului.

Și nici nu-mi place să-mi descriu pozele. Îmi pare rău, mi se pare aiurea și nu văd rostul. Cred că dacă e bună, o poză nu are nevoie de descriere. Ajunge să fie doar privită.

Vara cu Iulică 1

Sfârșit.

Previous post

Ce restricții de călătorie au țările din UE în februarie 2021

Next post

This is the most recent story.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.