Compania Wizz Air anunță pentru astăzi, 12 aprilie, o o ofertă promoțională: fiecare client care achiziționează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preț, până la maximum șase bilete. Promoția a început la ora 00:00 și se va încheia la miezul nopții (CET), se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Trebuie achiziționate minimum două locuri, iar reducerea de 50% se aplică fiecărui al doilea loc achiziționat în același moment, ca parte din aceeași rezervare și pe același zbor. Tariful include taxele obligatorii și un bagaj mic de cabină (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a plății va fi plătită integral pentru fiecare bilet, mai precizează Wizz Air.

Oferta se aplică doar biletelor cumpărate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat și un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoție, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu.

 

Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

 

 

 

Previous post

Voluntar în Africa e mai mult cool decât eficient. Cum poți ajuta mai bine comunitățile sărace de pe planetă

Next post

7 greșeli pe care le facem când rezervăm bilete de avion pe Internet

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.