Wizz Air a făcut astăzi primul zbor de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden, a anunțat compania aeriană low-cost. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori pe săptămână, lunea și vinerea. Biletele pentru aceste zboruri au prețuri începând de la 109 lei, se mai arată în comunicatul Wizz Air.

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa.

”Această rută le va oferi călătorilor români acces la mai multe orașe importante în afară de Karlsruhe, în condițiile în care Stuttgart, Mannheim și Strasbourg (Franța) sunt în apropierea aeroportului. În timp ce Karlsruhe este un oraș relativ tânăr, Mannheim și Strasbourg au o istorie vastă care le transformă în destinații atractive de vacanță” a declarat Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație Wizz Air din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund.

 

 

Previous post

Cuba on the edge of change

Next post

De ce mai are încă ISIS acces la Internet și cum ne bat jihadiștii cu armele noastre

1 Comment

  1. 3 septembrie 2020 at 13:52 — Răspunde

    știi ce ingermania.ro? Acesta este un site pentru românii din Germania

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.